0515 23 28 50

Benchmarking

De medewerkers van Kooistra & deBoer administratie- & belastingadviseur kennen alle ins en outs van wet- en regelgeving. Dat is wat u terecht verwacht. Maar dat is niet alles. Wij zijn aangesloten bij de Samenwerkende Register Accountants (SRA), een netwerkorganisatie van bijna 400 zelfstandige accountantskantoren. Hierdoor zijn wij thuis in uw branche en kunnen we de prestaties van uw bedrijf heel precies vergelijken met die van uw concurrenten. Benchmarking, noemen we dat.

Door ons lidmaatschap van de SRA kunnen we beschikken over actuele en betrouwbare benchmarkcijfers van 600 branches. Hiermee kunnen we in één oogopslag zien hoe uw onderneming presteert binnen uw branche. Wij vergelijken meteen uw marges met die van uw concurrenten.

De benchmarking adviestool van de SRA heeft inmiddels zijn meerwaarde bewezen voor ondernemers. Velen hebben hun voordeel ermee gedaan en hun bedrijfskoers bijgestuurd met als gevolg een beter bedrijfsresultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag ons naar de benchmarkmogelijkheden voor uw onderneming.

'Met benchmarking weet u precies hoe uw bedrijf presteert in uw branche'
Top