0515 23 28 50

Online boekhouden

Bij online boekhouden bieden we u de mogelijkheid zelf de administratie bij te houden, terwijl wij met u meekijken. U voert zelf alles in en wij geven u boekingsadviezen en ondersteunen u met financieel, fiscaal en economisch advies.

Mocht blijken dat het zelf bijhouden van de administratie u te veel afleidt van uw hoofdactiviteiten, dan kunt u het bijhouden van de financiële administratie ook aan ons overlaten. Met een goed bijgehouden administratie en onze adviezen weet u niet alleen exact hoe u ervoor staat, maar weet u ook hoe uw bedrijf het doet ten opzichte van de concurrentie.

Indien gewenst, komen we bij u langs. Ter plekke kunnen we u voorzien van adviezen en tips voor het bijhouden van uw bedrijfsadministratie.

Voor het bijwerken van administraties maken wij gebruik van Snelstart en Twinfield. Zo kunt u met beide pakketten online in een beveiligde omgeving uw boekhouding zelf invoeren en wij kunnen met u meekijken. Uiteraard zijn wij ook bekend met andere softwarepakketten. Vraag ons naar de mogelijkheden van online boekhouden. Wij informeren u graag.

'Met online boekhouden is uw financiële administratie altijd op orde'
Top