0515 23 28 50

Starters en ZZP

Voor starters en Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) hebben wij een aantrekkelijk aanbod. Bel ons voor de speciale ZZP-diensten. We begeleiden starters en ZZP bij het opstellen van een ondernemersplan, het beoordelen ervan, het wijzen op voordelen voor starters en ZZP en bij het financiële gedeelte van het ondernemersplan. Door onze kennis van de markt kunnen we ook een goede inschatting maken van de haalbaarheid van de startende onderneming.

Wij ondersteunen starters en ZZP bij het opzetten van een financiële administratie. Die kunnen we voor u bijhouden, maar dat kunt u ook zelf doen via online boekhouden. Wij kijken dan mee en geven adviezen die passen bij het bedrijf.

Starters en ZZP krijgen te maken met allerlei regelingen en keuzes. Hoe scheid ik privé en zakelijk slim, welke ondernemersvorm kies ik, hoe komt ik aan startkapitaal, welke voordelen gelden voor mij, hoe krijg ik die voordelen en welke risico’s loop ik? Heb ik een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig, verzeker ik me tegen arbeidsongeschiktheid en hoe komt het met mijn pensioen? Deze vragen werken soms ontmoedigend, maar wij kennen de regelingen en kunnen starters en ZZP goed op weg helpen.

Wilt u een eigen onderneming beginnen of bent u net gestart? Loop eens binnen bij ons kantoor in Makkum en overleg met ons de mogelijkheden.

'Maak een goede start met onze adviezen'
Top